Home Fun Social media & apps MUST TRY: dankzij deze nieuwe Instagramfunctie neem je nóg mooiere foto’s

MUST TRY: dankzij deze nieuwe Instagramfunctie neem je nóg mooiere foto’s

Ideaal voor als je graag selfies neemt!

Instagram
Shutterstock

Ben jij stiekem verslaafd aan Instagram? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want na de gifjes en de Instastories-deelfunctie komt de app opnieuw met een supercoole functie. Wij gaan hem meteen proberen!

Instagram is – hands down – onze favoriete applicatie en daar zitten hun nieuwe functies voor een groot deel tussen. Na de gifjes en de Instastories-deelfunctie komt de app nu opnieuw met een supercoole feature. Yaaassss.

Focus

Zeker als je graag selfies neemt, ga je de laatste update fantastisch vinden. Met ‘Focus’ kan je nu een professionele portretfoto van jezelf maken. Za-lig! De functie werkt met beide camera’s en gaat de achtergrond van je foto onscherp maken. Zo ligt de nadruk op je gezicht en niet op de omgeving, net zoals bij een echte fotograaf!

@mention-stickers

Nu heeft Instagram niet een, maar twee nieuwigheden voor ons deze week. Je kan al een tijdje een vriendin taggen in je Stories en ook de stickers bestaan al een tijdje. Nu gaat de app beide functies combineren en kan je je BFF taggen met een leuke sticker. Cool!

De ‘Focus’-functie is beschikbaar op zowel Android als iPhone, maar de @mention-stickers zijn voorlopig enkel beschikbaar voor wie iOS heeft.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.