Home Fun Taylor Swift lanceert nieuw lied ‘ME!’ met pastelkleurige videoclip

Taylor Swift lanceert nieuw lied ‘ME!’ met pastelkleurige videoclip

Ook haar katjes Meredith en Olivia spelen een rolletje in de video.

Taylor Swift
© Getty

Taylor Swift is al even hints aan het droppen over haar nieuwe muziek. Op vrijdag 13 april verscheen er zelfs een mysterieuze aftelklok die aftelde naar… vandaag! Nu heeft de zangeres eindelijk haar eerste nieuwe single én bijhorende muziekvideo gedropt. En wij worden er instant vrolijk van.

Taylor Swift werkte voor haar gloednieuwe single ‘ME!’ samen met Panic! At The Disco-frontman Brendon Urie. Het resultaat is een vrolijk en zomerse lied dat wordt vergezeld met een decadente, pastelkleurige en magische videoclip. Helemaal Taylor, dus! Afgezien van haar Frans met haar op dat ze zo nodig aan het begin van de clip wil laten horen, zijn we fan!

Meredith en Olivia

In de muziekvideo spelen ook Taylors katjes Meredith en Olivia een rolletje in. Er komt trouwens ook een kitten in beeld. Hebben de twee zusjes er een vriend(in) bij? Te schattig!

‘You can’t spell awesome without me’

Het is al sinds november 2017 geleden dat de Amerikaanse met een nieuw album naar buiten kwam. Geduld is een schone zaak, zo blijkt, want het zomerse nummer valt duidelijk in de smaak bij haar fans. De clip is momenteel al meer dan 15 miljoen keer bekeken op YouTube. ‘You can’t spell awesome without me’, zingt de zangeres in haar spiksplinternieuw nummer en we kunnen haar geen ongelijk geven!

Ysaline Pollet en Jolien Meremans

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.