Home Fun ‘Blood & Water’ wordt jouw nieuwe Netflixverslaving als je fan bent van...

‘Blood & Water’ wordt jouw nieuwe Netflixverslaving als je fan bent van ‘Élite’ en ‘Gossip Girl’

De teaser voor de Zuid-Afrikaanse Netflix Original belooft alvast veel goeds.

blood & water
© Neo Baepi via Netflix

We vertelden jullie in ons overzicht voor mei al over de gloednieuwe Netflixserie ‘Blood & Water’. Nu is er ook een eerste teaser en één ding is duidelijk: als je van bent van ‘Élite’ en ‘Gossip Girl’ zal deze titel je vast ook wel weten te bekoren.

Tot nu toe was er weinig bekend over ‘Blood & Water‘. We wisten al dat het een Zuid-Afrikaanse serie is die we in mei op Netflix mogen verwachten, maar er was nog geen exacte datum bekend. Tot nu. Markeer 20 mei maar alvast in je agenda!

In ‘Blood & Water’ laat Puleng Khumalo (Ama Qamata), een zestienjarige tiener uit Kaapstad, zich overplaatsen naar een prestigieuze school. Daar wil ze namelijk de ontvoering van haar zus, die 17 jaar geleden verdween, onderzoeken. Is de zwemster van de school haar zus en kan ze het bewijzen?

Het mysterie rond de verdwijning zal hoogstwaarschijnlijk de rode draad vormen doorheen de reeks, maar wie vreest dat dit een saaie detectiveserie wordt, kunnen we geruststellen. Uit de teaser die Netflix zopas heeft gelanceerd, kunnen we afleiden dat het zoveel meer is dan dat.

Privéschool

In een minuut zien we een heleboel elementen die fans van het young adult-genre zullen aanspreken. Tieners die op een privéschool les volgen en tussendoor feestjes bijwonen, elkaar kussen, met sociale media bezig zijn, met hun drama omgaan… Die zaken alleen al doen ons meteen terugdenken aan ‘Gossip Girl‘ en het Spaanse ‘Élite’. Of er nog andere gelijkenissen zijn tussen ‘Blood & Water’ en die twee titels komen we te weten op 20 mei!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.