Home Fun YASSS: ‘The Christmas Switch’ met Vanessa Hudgens is de Netflixfilm om naar...

YASSS: ‘The Christmas Switch’ met Vanessa Hudgens is de Netflixfilm om naar uit te kijken deze winter

Nee, dit keer jammer genoeg geen Zac Efron aan haar zijde.

Reporters

Het is misschien nog een beetje vroeg om aan Kerstmis te denken, maar we kunnen niet anders dan excited worden bij het nieuws van een nieuwe kerstfilm. Netflix komt tijdens de feestdagen namelijk met ‘The Christmas Switch‘. En daar speelt niemand minder dan ‘High School Musical‘-actrice Vanessa Hudgens de hoofdrol in.

De zomer moet nog beginnen, maar stiekem kijken wij al uit naar Kerstmis. We weten nu immers dat de nieuwe kerstfilm ‘The Christmas Switch‘ rond de feestdagen op Netflix zal verschijnen. In de romantische komedie spelen Vanessa Hudgens (‘High School Musical‘) en Sam Palladio (‘Nashville‘) de hoofdrollen. De acteurs kondigden de prent zelf aan op Instagram.

Dubbelganger

Het verhaal gaat over een hertogin en een gewoon meisje die elkaars dubbelganger zijn en besluiten om voor de fun van leven te wisselen. Dat gaat allemaal goed tot ze allebei verliefd worden op iemand die hen voor de ander aanziet. Uh-oh!

Het verhaal doet ons een beetje denken aan ‘The Lizzie McGuire Movie‘, ‘Monte Carlo‘ en ‘It Takes Two‘, maar dan in de kerstsfeer. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de film zal rond de feestdagen verschijnen op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.