Home Fun YASSS: ook dit ‘The Vampire Diaries’-personage zien we terug in ‘Legacies’

YASSS: ook dit ‘The Vampire Diaries’-personage zien we terug in ‘Legacies’

Welkom terug!

Legacies
The CW Network

We wisten al dat we ZachMatt DonovanRoerig en AlaricMatthew DavisSaltzman terug zouden zien in ‘Legacies‘. Nu duikt er nog een oude bekende op in de ‘The Originals’spin-off. Welkom terug, Jeremy Gilbert!

In de Verenigde Staten is ‘Legacies‘ onlangs van start gegaan op The CW Network. Wanneer en of de ‘The Originals‘- en ‘The Vampire Diaries‘-spin-off ook op Netflix bij ons te zien zal zijn, is nog niet geweten. Al hopen we natuurlijk van wel! Nu hebben we ook supergoed nieuws voor als dat ooit zal gebeuren (fingers crossed!).

Jeremy Gilbert

In de serie keert namelijk nóg een oude bekende terug. Naast Zach ‘Matt Donovan’ Roerig en Alaric ‘Matthew Davis’ Saltzman, zal ook Steven R. McQueen zijn rol als Jeremy Gilbert weer op zich nemen. Yasss! Er is een foto verschenen van de vampierenjager en het jongere broertje van Elena. En we moeten zeggen: he looks good! Hij ziet er veel ouder en ruiger uit dan in ‘The Vampire Diaries’. Voorlopig zal het personage volgens imdB te zien zijn in de derde én negende aflevering.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.