Home Fun Thomas Doherty vervoegt cast van ‘Legacies’ en wordt nu al de nieuwe...

Thomas Doherty vervoegt cast van ‘Legacies’ en wordt nu al de nieuwe Damon Salvatore genoemd

Wij zien inderdaad de gelijkenis: knap, goed gekleed en een onweerstaanbare blik. 

Thomas Doherty
© Getty

De ‘The Vampire Diaries’-spin-off ‘Legacies’ is nog steeds niet in ons land te bekijken (komaan, Netflix!), maar dat wil niet zeggen dat het nieuws over de serie ons niet interesseert. Zeker als knappe acteurs de cast vervoegen, willen wij daar alles over weten. Jij ook? Lezen maar!

Thomas Doherty, ‘Descendants’-acteur én vriendje van Dove Cameron, is gecast in ‘Legacies‘. In de ‘The Vampire Diaries’-spin-off neemt hij de rol van Sebastian op zich, een 600 jaar oude vampier. Hij start aan de Salvatore School for the Young and Gifted en wordt de nieuwe love interest van Lizzie Saltzman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onweerstaanbare blik

The CW Network heeft eerste beelden van Thomas als Sebastian gepubliceerd. En die zorgen ervoor dat ‘The Vampire Diaries’-fans héél enthousiast zijn over het nieuwe personage. Hij wordt namelijk de nieuwe Damon Salvatore genoemd. Wij zien inderdaad de gelijkenis: knap, goed gekleed en een onweerstaanbare blik.

View this post on Instagram

⚰️

A post shared by thomasadoherty (@thomasadoherty) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelijkaardige expressie

Wanneer het Amerikaanse magazine Seventeen Thomas naar die vergelijking met Damon vroeg, zei hij daar het volgende over: ‘Ik denk dat we zeker en vast diezelfde energie delen. We hebben een gelijkaardige expressie met een charmant aspect en we lijken altijd in gedachten verzonken. Je zal moeten afwachten en voor jezelf uitmaken of ze écht zo gelijkaardig zijn.’ Spannend!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.