Home Fun YASSS: de eerste teaser voor het derde seizoen van ‘Stranger Things’ is...

YASSS: de eerste teaser voor het derde seizoen van ‘Stranger Things’ is er

We weten ook wanneer de serie terugkomt!

Stranger Things
YouTube

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Het goede nieuws is dat er zonet een eerste teaser is gelanceerd voor het derde seizoen van ‘Stranger Things‘. Het slechte nieuws is dat we er niet veel wijzer uit zijn geworden. Het is namelijk gewoon een reclamefilmpje. Zouden er verborgen hints in te vinden zijn?

Als je verwacht had meteen al spoilers te zien voor het derde seizoen van ‘Stranger Things‘, moeten we je teleurstellen. De teaser focust namelijk niet specifiek op de verhaallijn, zoals we gehoopt hadden. Het is namelijk een reclamefilmpje voor het winkelcentrum The Starcourt Mall in Hawkins in de jaren 80. Uit de trailer valt er dus op het eerste gezicht niet heel veel af te leiden.

Steve Harrington

Het enige bekende personage dat we te zien krijgen in de trailer, is Steve Harrington, die in een ijswinkel werkt. Aan zijn zijde staat nieuwkomer Robin, gespeeld door Maya Hawke. Robin wordt omschreven als een alternatief meisje dat scherp en speels is. Ze is verveeld met haar doodgewone leventje en wil wat spanning in haar bestaan. En die spanning krijgt ze ook wanneer ze een donker geheim ontdekt over Hawkins…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zomer 2019

Wat we wel weten dankzij de trailer, is dat het derde seizoen volgende zomer pas gelanceerd wordt. We moeten dus nog een jaar wachten voordat ‘Stranger Things’ terug naar ons scherm komt.

Heeft jouw oplettende oog iets gezien dat wat meer over het derde seizoen vertelt? Laat het ons weten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.