Home Fun ZIEN: de trailer voor de remake van heksenserie ‘Charmed’ is er

ZIEN: de trailer voor de remake van heksenserie ‘Charmed’ is er

De show krijgt een krachtige, grappige én feministische make-over. 

Charmed
Foto: YouTube

De heksenserie ‘Charmed‘ uit 1998 wordt in een nieuw jasje gestoken en komt deze herfst terug naar het kleine scherm. De zusjes Halliwell moeten plaatsmaken voor de drie zusjes Vera. Ondertussen heeft The CW Network een eerste trailer gelanceerd, maar die heeft ons alleen maar benieuwder maakt!

Zusjes Vera

Charmed‘ is voor 90’s kids echte nostalgie en er kan niet veel tippen aan onze favoriete serie, die al bijna twintig jaar bestaat. Toch zijn we razend benieuwd naar de remake, want geef toe: een modernere versie van een topserie is, mits het goed aangepakt wordt, altijd leuk, toch? De zusjes Halliwell worden in de vernieuwde versie vervangen door de zusjes Vera. De show zelf krijgt een krachtige, grappige én feministische make-over.

The Charmed Ones

De twee zussen Mel Vera (Melonie Diaz) en Maggie Vera (Sarah Jeffrey) ontdekken na de dood van hun moeder Marisol dat ze nog een zus hebben genaamd Macy (Madeleine Mantock). Maar daar blijft het niet bij. De dood van Marisol heeft The Power of Three vrijgegeven. De drie zusjes komen erachter dat ze heksen zijn, met elk hun eigen krachten. Ze moeten beslissen of ze de rol van The Charmed Ones accepteren en de strijd met het kwade aangaan. Kunnen ze op die manier achterhalen wat er met hun moeder gebeurd is?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.