Home Love Daten 7 flirtmoves waar je crush sowieso op afknapt

7 flirtmoves waar je crush sowieso op afknapt

Die geforceerde hair flip of hard to get spelen is toch niet zo leuk als we denken!

flirtmoves
© Guilian Fremaux via Unsplash

Als we een jongen leuk vinden, proberen we onze beste flirting skills boven te halen. Helaas zijn die vaak helemaal niet zo denderend, zélfs niet wanneer we denken dat we heel goed bezig zijn. Er zijn veel dingen die wij meisjes doen om op te vallen bij jongens, terwijl zij die helemaal niet aantrekkelijk vinden. Allesbehalve zelfs…

Meisjes, blijkbaar is die hair flip of hard to get spelen toch niet zo leuk als we dachten! Wij somden zeven flirttechnieken die je crush eerder zullen wegjagen dan verleiden.

1. Constant met je haar spelen en flippen

Die hair flip lijkt misschien wel sexy wanneer Beyoncé het doet in haar videoclips. Maar onthou: je bent niet Beyoncé en je zit niet in een video. Als je de hele tijd met opzet met je haar loopt te zwieren, zal het heel onnatuurlijk overkomen. Hetzelfde geldt voor spelen met je haar. Sommige meisjes prutsen met hun haar als ze nerveus zijn en dan is het schattig. Maar als je expres gaat doen om sexy of schattig te zijn, is het dat allesbehalve.

2. Non-stop complimentjes geven

Iedereen houdt wel van complimentjes krijgen, maar geef er ook niet te veel. Als je je crush overal op complimenteert, zal hij/zij je op den duur niet meer geloven en zal hij/zij beginnen twijfelen aan zichzelf en aan jouw oprechtheid. En da’s net niet de bedoeling.

3. Hem/haar speels knijpen en slaan

Stop it now, please! We hebben nogal de neiging om ons eigen kracht te onderschatten. Terwijl jij denkt dat je crush het leuk en schattig vindt dat je hem/haar ‘probeert’ pijn te doen, moet hij/zij zich inhouden om niet in tranen uit te barsten. Je crush staat ondertussen vol blauwe plekken waar jij geen weet van hebt. Ouch… Letterlijk.

4. Je crush jaloers proberen te maken

Je denkt misschien dat je meer interesse wekt als hij/zij weet dat andere jongens of meisjes interesse hebben, maar dat zal net het omgekeerde effect hebben. Als je crush ziet dat je ook met anderen flirt, zal hij/zij wel jaloers zijn, maar ook denken dat je gewoon een flirt bent die het niet serieus meent! Niet het signaal dat je wil geven, toch? Niemand vindt het leuk om jaloers te zijn.

5. Hard to get spelen

Iemand proberen te versieren is al moeilijk genoeg. Als je dan nog eens mixed signals gaat geven, zal hij/zij de hoop uiteindelijk helemaal opgeven. Veel te vermoeiend en verwarrendShe/he likes me, she/he likes me not, she/he likes me, or not?!

6. Doen alsof jullie dezelfde interesses hebben

Eerst heel wat research doen en je crush dan alles vertellen over die nieuwe ‘Star Wars’-film (of was het nu ‘Star Trek’?). Not done. Na een tijdje zal hij/zij toch beseffen dat je gelogen hebt en dan zal die persoon zich verraden voelen. Ook al was het maar een leugentje zodat je hem/haar voor je kon winnen. Wees gewoon jezelf! Je kan natuurlijk wel interesse tonen in zijn/haar hobby’s, maar doe niet alsof je er alles van weet. Anders ben je al snel ‘die leugenaar’.

7. Je dommer voordoen dan je werkelijk bent

Nee, doen alsof je dom bent, maakt je niet schattig of aantrekkelijk. We hebben geen idee waar dat fabeltje vandaan komt, maar geloof ons, mensen hebben liever iemand die dingen weet en met wie er gepraat kan worden!

Wil je weten hoe je wél de aandacht van je crush trekt met de juiste flirtmoves? Lees het hier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.