Home Instagram Maak kennis met UNFOLD: dé app voor prachtige Instagram Stories

Maak kennis met UNFOLD: dé app voor prachtige Instagram Stories

Wedden dat je deze app meteen gaat willen downloaden?

unfold
Foto: Unfold via Facebook

Celebs, influencers, ‘de groten der Instagram‘… Ze gebruiken ’m allemaal. De app Unfold tovert je gewone foto’s in enkele clicks om tot prachtige plaatjes. We zijn er zeker van: je gaat ’m meteen willen downloaden.

Instagramverslaafd of niet, je hebt ongetwijfeld wel gemerkt dat de Stories van je favoriete bloggers en celebs een leveltje hoger zijn gegaan. Gewoon een GIF aan je story toevoegen is zó 2017, vandaag de dag is het aan de frames, polaroid-effectjes en fotomontages om je verhaal op te leuken. Veel te veel werk, denk je? Helemaal niet dankzij Unfold.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Unfold: het geheim van Instagrammers

Het mag gezegd zijn: Unfold verandert je banale foto na amper twee klikken in een supercool exemplaar. De app heeft een heleboel toffe (gratis) sjablonen en zodra je jouw favoriete montage gekozen hebt, moet je gewoon jouw foto’s en video’s importeren en eventueel tekst toevoegen.

Rest jou alleen nog de bewerking exporteren en in je Instagram Stories plaatsen. Makkelijker wordt het niet. Het enige minpuntje: de app is voorlopig alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers, maar wij vermoeden dat ook Android de app snel in zijn aanbod zal opnemen.

Unfold

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.