Home Life 11 leuke spelletjes voor buiten om deze zomer te spelen

11 leuke spelletjes voor buiten om deze zomer te spelen

Laat Netflix even voor wat het is en geniet van het mooie weer dit weekend!

spelletjes buiten

Gezelschapsspelletjes zijn de laatste jaren aan een ware opmars bezig en ook buiten spelen is al lang niet meer alleen voor kleine kinderen. Nu de zon zich komend weekend van haar beste kant laat zien, is het moment aangebroken om te genieten van het mooie weer. Iets wat we niet altijd op een terrasje moeten doen. Deze 11 spelletjes voor buiten zijn alvast ideaal voor een leuke vriendinnenavond of voor een originele date met je lief.

1 / 11
Bowling
Catch Ball
Croquetspel
Diabolo
Jeu De Boules
Kubb
Mikado
Mölkky
Ringwerpen
Stapeltoren
Beach ball
Bowling
Bowling

You know the drill.

€ 22,95 via Bol.com

Catch Ball
Catch Ball

De set bestaat uit 2 (soort van) paletjes met extra sterk klittenband en een bijpassende tennisbal. Een ideaal spel om je oog- en handcoördinatie te bevorderen.

€ 14,99 via Bol.com

Croquetspel
Croquetspel

Spelers strijden door met een hamer een bal door verschillende poortjes te slaan die op het speelveld zijn gerangschikt. Per poortje worden er punten behaald.

€ 40,99 via Bol.com

Diabolo
Diabolo

Hoe harder de diabolo draait, hoe beter hij in het touwtje blijft hangen. Rol de diabolo van rechts naar links over een egale grond

Als de diabolo helemaal links is, til je hem van de grond. De diabolo zal rond blijven draaien in het touwtje. Ga met je rechterstokje op en neer. Je linkerstokje moet je gewoon losjes vasthouden.

€ 23,30 via Bol.com

Jeu De Boules
Jeu De Boules

Bij petanque is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje te werpen. Petanque kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden

€ 14,49 via Bol.com

Kubb
Kubb

Kubb wordt gespeeld op een vlak speelveld. Het speelveld bakent men af met de 4 hoekstokken. Elk team zet 5 torens op de achterlijn. De koning zet men in het midden. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning raakt.

€ 29,89 via Bol.com

Mikado
Mikado

Laat alle stokjes op één hoop vallen. Het is dan aan de spelers om deze één voor één uit de hoop te halen, maar de andere stokjes mogen niet bewegen.

€ 10,25 via Bol.com

Mölkky
Mölkky

Bij Mölkky komt het aan op een combinatie van geluk en gooien. De eerste speler die voor 50 punten aan pionnen omgooit is de winnaar.

€ 34,89 via Bol.com

Ringwerpen
Ringwerpen

Probeer goed te werpen met de ringen om zo de hoogste score te halen.

€ 12,89 via Bol.com

Stapeltoren
Stapeltoren

Bouw een toren, elke speler trekt een blok uit het midden en legt deze terug op de top. Als de toren valt, ben je verloren.

€ 22,99 via Bol.com

Beach ball
Beach ball

Spel voor twee personen waarbij je het palet gebruikt om het balletje over en weer te slaan.

€ 10,50 via Bol.com

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.