Home Love 6 subtiele signalen dat jij je ex nog niet vergeten bent

6 subtiele signalen dat jij je ex nog niet vergeten bent

Girl, jij komt er wel!

break-up
weheartit.com

Een break-up verwerken, is nooit leuk en het is zeker ook niet makkelijk. Je hebt meestal wat tijd nodig om alles achter je te laten, maar soms denk je dat je over je ex heen bent terwijl dit eigenlijk nog niet het geval is. Hier zijn zes signalen die erop wijzen dat jij je oude boyfriend nog niet vergeten bent.

1. Je checkt hem nog steeds op sociale media

Een signaal dat iets minder subtiel, maar wel veelvoorkomend is: je ex opzoeken op Facebook en Instagram. Je zoekt er meestal niets achter omdat je continu naar de Instagramaccounts van je vrienden kijkt, maar als het je niets meer kan schelen, zou je ook niet willen weten waar hij nog mee bezig is.

2. Je vergelijkt andere jongens met je ex

Wil je graag nog een keertje op date, maar vergelijk jij je ex nog steeds met andere jongens? Dan ben je vaak nog niet volledig over je break-up, en is het beter om nog wat tijd voor jezelf te nemen.

3. Je vraagt je continu af waar het misgelopen is

Wij meisjes denken soms te vaak na als het op relaties aankomt en ook dit kan een aanwijzing zijn dat jij je ex-lief nog niet vergeten bent. Als je maanden na jullie breuk nog steeds met vragen zit, hoop je stiekem vaak nog dat het toch nog goedkomt tussen jullie.

4. Je hebt zijn nummer nog niet verwijderd

Je ex-vriend volledig uit je leven schrappen, is redelijk drastisch, maar vaak kan het je helpen in je verwerkingsproces. De kans dat je hem ooit nog gaat sturen is immers klein en zo kom je niet in de verleiding wanneer je een moeilijk moment hebt.

5. Je hoopt dat hij nog steeds aan je denkt

Doe je soms iets alleen om zijn aandacht te strikken of vraag je je soms af hoe hij over iets zou denken? Dan ben je je nog aan het vasthouden aan je oude relatie en is het hoog tijd om het verleden los te laten.

6. Je doet dingen enkel en alleen om hem jaloers te maken

Praat je bewust met andere jongens of probeer je op een andere manier om hem jaloers te maken? Dan is de kans groot dat je hem nog niet vergeten bent. Hij maakt geen onderdeel meer uit van je leven dus focus je gewoon op jezelf.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.