Home Love Daten Deze 7 struggles herken je als je vriendje een ochtendmens is en...

Deze 7 struggles herken je als je vriendje een ochtendmens is en jij niet

Of andersom!

ochtendmens
© Unsplash

Op het hetzelfde tijdstip opstaan als je vriend voelt net alsof je twee nachten niet hebt geslapen. Ben jij een avondmens, terwijl hij echt een early bird is (of andersom)?  Dan herken jij vast en zeker de volgende 7 struggles!

1. Hij heeft veel te veel energie in de ochtend 

Jij ligt zowat nog in een coma wanneer hij vrolijk wakker wordt en meteen staat te springen om iets leuks te doen. Hij stuurt je dan ook meteen berichten met de vraag wanneer je klaar bent. Please, let me sleep!

2. Het is onmogelijk om samen op reis te gaan

Wanneer hij al klaar is om te vertrekken, moet jij nog je tanden poetsen en je haar en make-up doen. Als jij eindelijk een beetje wakker bent, is het al bijna middag en moet je aanhoren hoeveel tijd jullie hebben verloren.

3. Hij is onder de indruk wanneer je wél eens vroeg opstaat

Hij doet alsof je een onmogelijke taak hebt verricht. En het voelt ook zo. Op zijn tijdstip opstaan, voelt net alsof je twee nachten niet hebt geslapen.

4. Jullie spreken elkaar nooit als eerste of als laatste 

Tegen de tijd dat jij wakker bent, heeft hij al verschillende conversaties gehad met andere mensen. Hetzelfde geldt wanneer hij al slaapt, terwijl jij nog gezellig met je beste vriendinnen aan het praten bent.

5. Een lunch is voor jou eerder je ontbijt 

Terwijl jouw vriendje al een hele ochtend erop heeft zitten, moet jouw dag nog beginnen. Wanneer jullie samen gaan lunchen, betekent dit voor jou eigenlijk ontbijten. Oeps!

6. Hij stuurt je artikels over hoe je een ochtendmens wordt 

Nice try, but no. Er bestaan ook genoeg tips hoe hij een avondmens kan worden, hoor. Of jullie houden gewoon jullie eigen routine aan. Probleem opgelost!

7. Pillow talk 

Even napraten zit er bij jullie niet in. Als jij net naar bed gaat, ligt hij al een paar uren te knorren. Dan doen jullie maar meer tijdens de dag!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.