Home Love Daten 5 fouten die jij tijdens het daten kan maken

5 fouten die jij tijdens het daten kan maken

Denk je dat hij nog zal veranderen? Dat is een red flag!

daten
© Wiktor Karkocha via Unsplash

Als daten gemakkelijk was, dan zou iedereen al meteen zijn/haar perfecte match gevonden hebben. Helaas is de realiteit anders. Toch kan je er zelf beter in worden en dat doe je door op deze 5 fouten te letten.

1. Je kijkt alleen naar zijn uiterlijk

Dat jij een jongen superknap vindt, wil nog niet zeggen dat je hem ook een leuk persoon vindt. Het is goed mogelijk dat jullie karakters helemaal niet samen passen. Veel meisjes maken de fout om eerst naar looks te kijken en dan pas naar innerlijk. Je komt er snel genoeg achter dat persoonlijkheid veel belangrijker is. Don’t be too picky en geef iedereen een kans!

2. Je praat te veel over jezelf

Als je te veel over jezelf praat, leer je jouw date helemaal niet goed kennen. Let erop dat je tijdens het daten voornamelijk interesse toont in de ander en stel voldoende vragen. Dan kom je er snel genoeg achter of jullie bij elkaar passen of niet. Daarbij kom je ook veel sympathieker over. Niemand vindt het leuk om met een persoon te daten die ongeïnteresseerd overkomt. You can do it!

3. Je gaat veel te snel

Dit is iets waar veel mensen zich schuldig aan maken. Vaak heeft het puur te maken met enthousiasme. Je hebt een leuke jongen ontmoet en ziet het perfecte plaatje al helemaal voor je. Hierdoor geef jij flink gas en wil je hem het liefst 24/7 spreken. Maar vaak eindigt de romance dan ook weer abrupt. Doe het rustig aan, dan heb je er veel meer plezier aan. Just go with the flow!

4. Je bent te afwachtend

Dit is helemaal het omgekeerde, maar even slecht. Natuurlijk is het verstandig om ’t rustig aan te doen, maar wees niet té afwachtend. Het is goed om jouw date te laten merken dat je hem leuk vindt en om initiatief te nemen. Anders denkt hij misschien dat je geen interesse hebt en kan het contact doodbloeden. Dat is natuurlijk zonde.

5. Je denkt dat hij nog wel zal veranderen

Ben jij met iemand aan het daten en vind je sommige eigenschappen irritant? Dat is een red flag die je niet mag negeren! Natuurlijk kan een jongen zijn slechte gewoontes afleren, maar je kan iemand niet veranderen. Veel meisjes maken de fout om genoegen te nemen met bepaalde gebreken. Blijf niet met hem daten omdat het er zo perfect uit ziet in je hoofd, terwijl je eigenlijk wel beter weet. Thank u, next!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.