Home Love Daten 5 signalen dat je ex je terug wil

5 signalen dat je ex je terug wil

3. Hij/zij praat over de leuke tijden die jullie hadden. 

ex
© Artem Beliaikin via Pexels

Wat er ook tussen jou en je ex is gebeurd, er is een einde aan gekomen. De ene persoon is er misschien al na een week overheen, terwijl de ander er jaren voor nodig heeft. Maar niet elke ex laat je zomaar gaan. Soms zijn er duidelijke signalen dat hij/zij je terug wil. Herken jij je oude geliefde hierin?

Belangrijk is dat je eerlijk bent tegen je ex, én tegen jezelf. Het is niet eerlijk om hem/haar aan een lijntje te houden, maar je bent ook niet verplicht om hem/haar terug te nemen.

1. Hij/zij liket en reageert op al je posts op Instagram.

Heel vreemd is het niet dat hij/zij je foto’s liket. Jullie kunnen immers als vrienden uit elkaar gegaan zijn. Maar wanneer je ex bijvoorbeeld ‘knap!’ reageert, lijkt het wel alsof hij/zij andere bedoelingen heeft. Contact opzoeken met jou via sociale media is een move met weinig risico’s. Op deze manier kan hij/zij zien of jij ingaat op zijn/haar flirterige reacties.

2. Je komt hem/haar wel erg vaak tegen.

Goed, het is onvermijdelijk om je ex tegen te komen als jullie bij elkaar in de buurt wonen of als jullie dezelfde vriendengroep hebben. Maar er zijn grenzen. Heb jij het gevoel dat hij/zij opeens op plekken komt waar jij vaak bent? Grote kans dat je ex dit doet omdat hij/zij wéét dat hij/zij je er tegen het lijf zal lopen.

3. Hij/zij praat over de leuke tijden die jullie hadden.

‘Herinner je die keer dat we samen een taart bakten en dat het helemaal mislukte?’. Toegegeven: dat waren ook hele leuke tijden, en dat is precies wat hij/zij wil dat je denkt. Door alle leuke herinneringen weer naar boven te brengen, hoopt hij/zij je weer verliefd te krijgen.

4. Je ex maakt rare excuses om met je te praten.

Als je ex weer contact zoekt, hoeft daar niet meteen iets achter te zitten. Maar als hij/zij keer op keer met een flauw excuus komt, is de boodschap wel duidelijk: hij/zij wil je terug. Blokkeer hem/haar als het je irriteert. Je bent niet verplicht om naar die rare smoesjes te luisteren.

5. Hij/zij vraagt je of je met iemand aan het daten bent.

Het is niet moeilijk om een ex jaloers te maken. Het enige wat je nodig hebt, is iemand in wie je interesse kan tonen. Jaloezie hoeft daarom ook niet te betekenen dat hij/zij je terug wil, het zou andersom ook pijn doen. Als hij/zij je constant vragen stelt over je nieuwe (toekomstige) lief en hem/haar belachelijk maakt, is er waarschijnlijk meer aan de hand. Laat duidelijk weten hoe je je bij deze situatie voelt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.