Home Celebs Celeb News Ariana Grande zetelt als jurylid in seizoen 21 van de Amerikaanse ‘The...

Ariana Grande zetelt als jurylid in seizoen 21 van de Amerikaanse ‘The Voice’

De 27-jarige popster neemt de plaats in van Nick Jonas.

ariana grande the voice
© Getty

Ariana Grande (27) wordt coach in het 21ste seizoen van het Amerikaanse televisiezangwedstrijd ‘The Voice’. Dat kondigde de zangeres zelf aan via Instagram.

Dat Ariana Grande een dijk van een stem heeft, wisten we natuurlijk al. Van haar talent gaf ze nog maar eens een demonstratie toen ze een video op Instagram deelde waarin ze de outro van het nummer ‘Positions en heel wat noten laat horen. Met als resultaat een prachtige harmonie van haar stemgeluiden.

En dat talent mag ze nu inzetten om anderen te helpen. De ‘pov’-zangeres zetelt binnenkort in de jury van het 21ste seizoen van ‘The Voice‘. Ariana deelde gisterenavond met onderstaande foto het goede nieuws zelf via Instagram. Ze liet haar enthousiasme over de nieuwe job blijken in het bijschrift. ‘Verrassing! Ik ben meer dan opgewonden en vereerd om mee te doen’, aldus Ari.

De celeb was in 2011 al fan van het televisieprogramma. Dat blijkt uit onderstaande tweet die zender NBC deelde op Instagram met een ‘then vs. now’-post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vertrek Nick Jonas

Ariana neemt de plaats in van Nick Jonas, en vervoegt Kelly Clarkson, John Legend en Blake Shelton volgend seizoen. Maar er zijn geen hard feelings bij Nick, hij feliciteerde zijn collega zelfs op Instagram Stories. ‘Proficiat @arianagrande! Je gaat het volgend seizoen fantastisch doen! Welkom bij de familie’, aldus de Jonas Brother.

‘The Voice’ is een programma van het Amerikaanse NBC. Dus de kans dat wij de volledige afleveringen zullen kunnen meevolgen is klein, maar op YouTube en sociale media @nbcthevoice zullen er zonder twijfel heel wat leuke fragmenten verschijnen. Er is voorlopig nog geen releasedatum voor het nieuwe seizoen bekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.