Home Celebs Celeb News Productie van ‘TATB 2’ werd onderbroken zodat Lana Condor naar het Met...

Productie van ‘TATB 2’ werd onderbroken zodat Lana Condor naar het Met Gala kon gaan

'Als een goede fee ging de productie akkoord om het filmen één dag on hold te zetten'

lana condor
© Getty

Aangezien het Met Gala dit jaar door de coronacrisis niet kon plaatsvinden, hebben tal van celebs de afgelopen week throwbacks gepost van vorige edities. Ook Lana Condor deelde een foto van zichzelf op het mode-event waar ze normaal niet bij had kunnen zijn. Op haar Instagram Stories vertelde ze waarom ze het bijna had gemist.

Rond deze periode vorig jaar zaten Lana Condor en Noah Centineo volop in de opnames van ‘To All The Boys: P.S. I Still Love You‘. De productie van de Netflixfilm vond plaats in Vancouver, maar het Met Gala, dat elk jaar op de eerste maandag van de maand mei doorgaat, ging door in New York. Een event waar Lana héél graag bij wou zijn, dus wanneer het zover was, vreesde de actrice dat ze er niet bij zou kunnen zijn. Gelukkig kon ze op de hulp rekenen van het productieteam. Het zette de opnames van ‘TATB 2’ voor één dag on hold zodat Lana naar het Met Gala kon gaan. En dat deed ze in een prachtige lichtroze tulejurk van Giambattista Valli.

Productie pauzeren

Volgens Just Jared Jr. legde Lana eerder deze week op haar Instagram Stories uit waarom ze het Met Gala bijna had moeten overslaan in 2019 en hoe ze er toch kon bij zijn. ‘Fun fact: we waren “To All The Boys 2” aan het filmen tijdens het Met Gala. Ik werkte elke dag, dus voor een milliseconde dacht ik dat ik niet zou kunnen aanwezig zijn op het gala. Mijn hart was gebroken. En dan, als een verdomd  goede fee, ging het productieteam akkoord om de opnames te pauzeren voor een dag zodat ik kon gaan. Het was letterlijk een mirakel, en ik ben iedereen die dit waar hielp maken zo dankbaar.’ Awww!

Al was beide combineren geen gemakkelijke opdracht. Lana moest namelijk naar het Met Gala gaan in New York en dan diezelfde avond nog terugkeren naar Vancouver om de opnames verder te zetten. Dat vertelde ze in een interview met Gabe Bergado voor Teen Vogue. ‘Ik ging naar het Met, had de beste avond van mijn leven en vertrok weer. We deden het Met, we deden de afterparty, gingen terug naar het hotel, pakten al mijn tassen in, sprongen terug op een vliegtuig en renden letterlijk naar de set.’ Volgens Teen Vogue was Lana op tijd terug én had ze zelfs nog 5 minuten over. Wow!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.