Home Celebs Celeb News WOW: ‘Riverdale’-acteur Charles Melton lijkt als twee druppels water op zijn opa

WOW: ‘Riverdale’-acteur Charles Melton lijkt als twee druppels water op zijn opa

De gelijkenissen zijn zo treffend dat veel volgers niet geloven dat het echt Charles Meltons grootvader is.

Charles Melton
© Getty

De laatste tijd krijgen we niets anders dan dubbelgangers van celebs te zien. Nu heeft ook Charles Melton die van hem gevonden, al moest hij daarvoor niet ver zoeken. De ‘Riverdale’-acteur lijkt namelijk als twee druppels water op zijn opa. Of doet hij maar alsof?

Een lookalike kan je op de meest verrassende plekken vinden. Zo spotte men bijvoorbeeld die van Harry Styles bij Starbucks en Lili Reinhart botste op die van haar via Instagram. En Charles Melton? Die vond zijn dubbelganger gewoon in zijn familie. Hij lijkt namelijk sprekend op zijn opa toen die nog jong was.

Papa Yu

Charles Melton deelde onlangs op Instagram een foto waarvan wij aanvankelijk dachten dat het een gefotoshopt portret was van zichzelf. Maar de caption onder de post zegt iets helemaal anders! Eronder schreef de ‘Riverdale‘-acteur het volgende: ‘Een foto van mijn grootvader in 1943. Ik hou van je papa Yu.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De gelijkenissen zijn zo treffend dat veel volgers niet geloven dat het echt Charles Meltons grootvader is. Zelfs zijn ‘Riverdale’-collega Vanessa Morgan gelooft er niets van. Onder de post schreef ze ‘I call bullshit. Lol dopppeee photo tho♥️’. Ook zijn ‘Men In Black’-collega Alexander Ludwig kan zijn ogen niet geloven. Hij schreef ‘You’re joking right? Freaking Identical’.

Wat denk jij? Is het écht de opa van Charles Melton of is het een portret van de acteur zelf met een filter over? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.