Home Celebs Celeb News Tyler Blackburn over Ashley Benson: ‘We waren nooit officieel een koppel’

Tyler Blackburn over Ashley Benson: ‘We waren nooit officieel een koppel’

Al gaf de 'Pretty Little Liars'-acteur wel toe dat er op een gegeven moment gevoelens in het spel waren.

Tyler Blackburn
© Getty

In het verleden hebben fans zich vaak afgevraagd of ‘Pretty Little Liars’-acteurs Tyler Blackburn en Ashley Benson een koppel waren. Zelf hebben ze het hier nooit officieel over gehad, maar de acteur schept nu duidelijkheid in een interview met Playboy.

De chemie tussen Tyler Blackburn (Caleb) en Ashley Benson (Hanna) was duidelijk aanwezig in ‘Pretty Little Liars’, maar ook naast de set konden de twee het goed met elkaar vinden. Zo waren ze regelmatig op elkaars Instagram te zien. Niet onlogisch als je weet dat de twee jarenlang intens samengewerkt hebben. Toch vroegen fans zich op een bepaald moment af of er meer aan de hand was. Iets waar beide acteurs zich tot nu toe nooit echt over uitgesproken hadden, maar in een recent interview met Playboy liet Tyler weten hoe het nu precies zat tussen hem en Ashley.

View this post on Instagram

It's official: #HalebForever ?? @ashleybenson

A post shared by Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We waren nooit officieel aan het daten. Tijdens het ontdekkingsproces van onze relatie – zowel als collega’s en als vrienden – zijn er wel wat grenzen vervaagd. Er zijn periodes geweest waar we meer voelden voor elkaar, maar uiteindelijk waren we gewoon goede vrienden. We hebben dan ook vaak gelachen met de geruchten’, aldus Blackburn in een interview met Playboy.

Biseksueel

Tyler zelf heeft onlangs bekendgemaakt dat hij biseksueel is en zou momenteel aan het daten zijn met een man. Met wie precies is voorlopig nog niet geweten. Ook Ashley Benson is niet langer single. Zij heeft momenteel een relatie met het model Cara Delevingne.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.