Home Fun YASSS: nieuwe Netflixserie is de Spaanse ‘Gossip Girl’ meets ‘Pretty Little Liars’

YASSS: nieuwe Netflixserie is de Spaanse ‘Gossip Girl’ meets ‘Pretty Little Liars’

In de youngadultserie zullen bekende gezichten van 'La casa de papel' te zien zijn.

la casa de papel
Netflix

2018 wordt een mooi jaar op het gebied van series. Heel wat van onze favorieten gaan binnenkort opnieuw van start en er komen ook een aantal nieuwe series naar ons scherm. Wij kijken onder andere al uit naar ‘Legacies‘, ‘Charmed‘ en Roswell‘. Nu mogen we nog een show aan dat lijstje toevoegen. ‘Elite‘ start deze herfst namelijk op Netflix. Yasss!

La casa de papel‘ was een enorme hit in België. Nu hebben we goed nieuws, want Netflix komt met een nieuwe serie waarin een deel van de cast zal meespelen. De Spaanse youngadultshow ‘Elite‘ wordt vast jouw nieuwe favoriet!

‘Gossip Girl’ meets ‘Pretty Little Liars’

In ‘Elite’ zullen we een deel van de cast van ‘La casa de papel’ terugzien: María Pedraza, Miguel Herrán en Jaime Lorente hebben namelijk alle drie een rol gescoord. Natuurlijk zullen we ook tal van nieuwe gezichten zien. Volgens Netflix is de serie een Spaanse combinatie van ‘Gossip Girl‘ en ‘Pretty Little Liars‘.

© Netflix

Arm en rijk

De show vertelt het verhaal van drie arbeiderskinderen die zich inschrijven in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. In principe kan alleen de elite zijn kinderen naar daar sturen om te studeren. Maar wanneer de oude school instort en de studenten verdeeld worden over andere scholen, komen drie arbeidersjongeren terecht in Las Encinas. Ze denken dat ze daarom bij de gelukkigen zijn, maar later blijkt van niet. Een strijd tussen arm en rijk eindigt in een moord. Maar wie zit erachter? Een van de nieuwelingen of schuilt er een dieper geheim achter de schooldeuren?

© Netflix

Het eerste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan en start in de herfst op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.