Home Fun NOOO: ‘Pretty Little Liars’-spin-off komt (voorlopig) niet op Netflix

NOOO: ‘Pretty Little Liars’-spin-off komt (voorlopig) niet op Netflix

Je kan het proces wel helpen versnellen!

pretty little liars
© Disney Enterprises

Het eerste seizoen van ‘The Perfectionists’ zit er in de Verenigde Staten al op. Helaas is de ‘Pretty Little Liars’-spin-off  nog niet in België te zien. En dat lijkt ook nog wel even te gaan duren.

De zeven seizoenen van ‘Pretty Little Liars’ zijn op Netflix te vinden. ‘The Perfectionists’ is een ander verhaal. Netflix heeft de rechten voor het uitzenden van de serie namelijk (nog) niet verkregen. En het lijkt erop dat de onderhandelingen ook nog niet bezig zijn. Dat blijkt uit een antwoord op een tweet door het Nederlandse account van Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Proces versnellen

Wij hebben de streamingdienst ondertussen gecontacteerd om te weten hoe het zit voor België en hierbij hetzelfde verhaal. Maar vanaf zij meer weten, lees je het hier bij ons! Kan je niet langer wachten? Dan kan je het proces misschien een beetje versnellen door hier een verzoek in te dienen. Wij hebben dat alvast gedaan!

Het verhaal van ‘The Perfectionists’ gaat van start twee jaar na de laatste gebeurtenissen in ‘Pretty Little Liars’. In die twee jaar is er duidelijk veel veranderd, want zowel Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal nemen afscheid van Rosewood en beginnen een nieuw leven in Beacon Heights. Daar geeft Alison les aan de lokale universiteit. Toch is het in dat nieuwe stadje niet zo rustig als ze hadden gehoopt…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.