Home Fun Netflix deelt bloopers uit derde en vierde deel van ‘Chilling Adventures of...

Netflix deelt bloopers uit derde en vierde deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

De cast leek vooral veel fun te hebben op de set!

chilling adventures of sabrina bloopers
© Diyah Pera via Netflix

Het vierde deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ staat sinds 31 december op Netflix. En dat is meteen ook het laatste seizoen. Om van de serie waardig afscheid te kunnen nemen, deelde Netflix een video met bloopers uit deel drie en vier.

Na ‘Teen Wolf’, ‘The Vampire Diaries’ en ‘Shadowhunters’ is nu nog een van onze favoriete fantasyseries op z’n einde gelopen. Het vierde en meteen ook laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina ging op 31 december in première. Al deed uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa in deze Instagrampost blijken dat dit einde toch misschien maar tijdelijk is. Zo lezen we namelijk ‘This last (for now) episode…‘ in zijn caption. Omg! Heb jij de (voorlopig?) laatste acht afleveringen ondertussen al uitgekeken en snak je naar meer ‘CAOS’? In onderstaande video krijgen we een kijkje achter de schermen.

Bloopers

Netflix deelde de bloopers uit het derde en vierde deel. Wat vooral duidelijk wordt uit de beelden is dat de cast echt de tijd van hun leven leek te hebben tijdens de opnames. Zo zien we bijvoorbeeld hoe Kiernan ‘Sabrina’ Shipka en Gavin ‘Nicholas’ Leatherwood hun tong naar elkaar uitsteken, dat er veel gedanst wordt op de set en dat de kaarsen heel moeilijk uit te blazen zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.