Home Fun COOL: deze budgetproof telefoonhoesjes van Disney zijn té zalig

COOL: deze budgetproof telefoonhoesjes van Disney zijn té zalig

Een accessoire van 'Sneeuwwitje', 'Doornroosje' of 'De Kleine Zeemeermin'?

telefoonhoesjes
Instagram @primark

Als het op Disney aankomt, heeft Primark altijd de allerleukste budgetproof items. Zo kwamen ze al met Disneykerstballen, een interieurcollectie gebaseerd op de Leeuwenkoning en een Aladdincollectie. De laatste nieuwe aanwinst? De Ierse keten pakt uit met telefoonhoesjes waar Aurora, Ariël of Koningin Grimhilde op afgebeeld staan!

Voor een appel en een ei kan je bij Primark soms de hipste items scoren. Ook Disneylovers vinden daar hun goesting. De Ierse keten heeft namelijk altijd de leukste spullen in thema van je favoriete Disneyfilms. Denk maar aan al die schattige pyjama’s die het kind in je weer naar boven halen.

‘Sneeuwwitje’, ‘Doornroosje’ of ‘De Kleine Zeemeermin’

Nu komt Primark weer met iets dat je sowieso fantastisch zal vinden: telefoonhoesjes van ‘Sneeuwwitje‘, ‘Doornroosje‘ of ‘De Kleine Zeemeermin‘! En dat is niet alles. Boven de afbeeldingen van Aurora, Ariël of Koningin Grimhilde staat ook een leuke spreuk. ‘Low power mode’ met de Schone Slaapster, ‘Call me on my shell phone’ met zeemeermin Ariël of ‘When there’s no free wifi’ met gemene stiefmoeder. Welke is jouw favoriet?

1 / 3
Low power mode
Call me on my shell phone
When there’s no free wifi
Low power mode
Low power mode

Call me on my shell phone
Call me on my shell phone

When there’s no free wifi
When there’s no free wifi

Voor één hoesje betaal je vier euro. Een koopje dus! Al is er één minpuntje: aan de foto die op de Instagrampagina van Primark is verschenen, lijkt het erop dat de telefoonhoesjes enkel voor iPhone bestemd zijn. We zijn het gaan checken en inderdaad, de hoesjes zijn voor iPhone 6,7 en 8.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.