Home Fun ‘Stranger Things’-acteur Dacre Montgomery speelt in romantische komedie ‘The Broken Hearts Gallery’

‘Stranger Things’-acteur Dacre Montgomery speelt in romantische komedie ‘The Broken Hearts Gallery’

Selena Gomez nam de taak van uitvoerend producent van de film op zich.

the broken heart gallery
© Sony Pictures

Na zijn intense rol van Billy Hargrove in ‘Stranger Things’ mag Dacre Montgomery binnenkort iets helemaal anders doen. Hij is namelijk te zien in de nieuwe romantische komedie ‘The Broken Hearts Gallery’, waar er nu een trailer voor is gelanceerd.

The Broken Hearts Gallery’ draait rond het hoofdpersonage Lucy, gespeeld door Geraldine Viswanathan, die telkens na een breuk met een geliefde een item houdt als aandenken. Na haar meest recente breuk ontmoet ze Nick, gespeeld door Dacre Montgomery, die ze verkeerdelijk aanziet voor haar Lyft-chauffeur. Na het misverstand komt ze hem opnieuw tegen en blijkt hij te werken aan een hotel. Daar hangt Lucy een das, het laatste item dat ze nog over heeft van haar meest recente relatie, aan een nagel op en zo komt The Broken Hearts Gallery tot stand. Ondertussen groeien Lucy en Nick dichter naar elkaar toe.

Selena Gomez

Nadat ze hetzelfde deed voor ’13 Reasons Why’ nam Selena Gomez opnieuw de taak van uitvoerend producent op zich. ‘The Broken Hearts Gallery‘ speelt vanaf 17 juli in de filmzalen. Of en wanneer deze titel ook in ons land te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar de trailer doet ons alvast hopen van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.