Home Fun De black hood werd eindelijk ontmaskerd in ‘Riverdale’

De black hood werd eindelijk ontmaskerd in ‘Riverdale’

En wie het is, is redelijk teleurstellend...

Riverdale
Foto: CW

Na weken speculeren over wie de black hood is, weten we eindelijk het antwoord. Of daar lijkt het toch op. In de aflevering die sinds vandaag op Netflix staat, werd onthuld wie Riverdale zo geterroriseerd heeft. En heel veel fans zijn enorm teleurgesteld. Inclusief wij zelf!

Spoiler alert!

Teleurstelling

Sinds vandaag staat de negende aflevering van ‘Riverdale‘ op Netflix. In ‘Silent Night, Deadly Night‘ werd onthuld wie de gemaskerde man is, en het antwoord is superteleurstellend… We zullen niet de hele aflevering uit de doeken doen, maar dit nieuws konden we toch niet voor onszelf houden.

Meneer Svenson

Al die tijd dachten we dat sheriff Keller, Tall Boy of Hal Cooper de dader konden zijn, maar dat blijkt dus niet het geval. In het 22ste hoofdstuk werd onthuld dat de schoolconciërge meneer Svenson de black hood is. Whaaat?

Teleurstellend toch? De theorie errond klinkt redelijk logisch, maar toch hebben we zo het gevoel dat dit het niet kan zijn. Het is en blijft ‘Riverdale’, dus er kan nog van alles gebeuren. Zelfs Lili Reinhart heeft het gevoel dat er meer achter zit! Dat vertelde ze in een interview met Glamour.

Wil je weten hoe dit geheim ontrafeld werd? Dan zal je zelf de aflevering moeten bekijken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.