Home Celebs Celeb News WOW: er bestaat een mash-up van Ariana Grandes muziek en zelfs Ari...

WOW: er bestaat een mash-up van Ariana Grandes muziek en zelfs Ari is impressed

Pentatonix covert nummers van uit de beginperiode van Ari's carrière tot nu: van 'Break Free' tot 'Breathin'.

ariana grande
YOUTUBE: PTXOFFICIAL

Pentatonix covert al jaren nummers van bekende artiesten op hun YouTube-kanaal. Afgelopen vrijdag heeft de groep een video gepost waarin ze allemaal nummers van Ariana Grande coveren. Van ‘Break Free’ tot ‘Breathin’. De zangeres zelf was alvast onder de indruk.

Pentatonix heeft een video met als titel de ‘Evolution of Ariana Grande’ op hun YouTube-kanaal gepost. Hier zie je (of beter gezegd: hoor je) hoe ze nummers van uit de beginperiode van haar carrière tot nu coveren. Zo komt onder andere haar hit ‘Dangerous Woman’ aan bod, maar wagen ze zich ook aan ‘7 Rings’ en ‘Thank U, Next’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De video wist meer dan 7,5 miljoen views te veroveren en ook de zangeres zelf heeft hem gezien. Zo deelde ze het filmpje op haar Twitteraccount met volgend onderschift. ‘Dit is echt prachtig. Ik heb echt kriebels en gedurende de laatste minuut was ik zelfs al aan het huilen. Ik was trouwens zelfs vergeten dat ik zo veel nummers hebben. Ik heb geen idee hoe dit gebeurd is, maar jullie zijn allemaal geweldig. Ik zie jullie doodgraag. Dankjewel’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.