Home Fun Netflixserie ‘The Order’ is een must see voor fans van ‘Teen Wolf’...

Netflixserie ‘The Order’ is een must see voor fans van ‘Teen Wolf’ en ‘Shadowhunters’

De weerwolvenserie staat nu op Netflix!

The Order
© Netflix

In mei 2018 vertelden we jullie al over de Netflixserie ‘The Order’. Nu hebben we eindelijk een trailer én releasedatum van de weerwolvenserie. We can’t wait!

Op 7 maart komt Netflix met een gloednieuwe weerwolvenserie genaamd ‘The Order’. De Netflix Original vertelt het verhaal van student Jack Morton, die lid wordt van een geheim genootschap genaamd ‘The Order’, waar hij wordt ondergedompeld in een wereld van magie, monsters en intriges. Beetje bij beetje ontdekt Jack duistere familiegeheimen en een strijd tussen weerwolven en zwarte kunsten.

Knappe Jake Manley

Voor de fans van ‘Shadowhunters’ en ‘Teen Wolf’ klinkt deze omschrijving aangenaam in de oren toch? Wacht maar tot je de trailer hebt gezien. Die zit vol actie, magie en angstaanjagende wezens. De hoofdrol van Jack Morton wordt gespeeld door de knappe Jake Manley. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en staat vanaf 7 maart op Netflix. Klaar voor een nieuwe verslaving?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.