Home Fun OVERZICHT: ‘To All The Boys 3’ komt in februari eindelijk naar Netflix

OVERZICHT: ‘To All The Boys 3’ komt in februari eindelijk naar Netflix

Wij kozen zeven films en series uit die wij volgende maand op ons kijklijstje zetten.

netflix februari
© Netflix

Deze week kunnen we eindelijk naar ‘Fate: The Winx Saga‘ kijken en ook in februari staan ons enkele leuke titels te wachten. Wij kozen zeven films en series uit die wij op ons kijklijstje zetten voor de release.

1 / 7
Tribes of Europa
Ginny & Georgia
Malcolm & Marie
To All The Boys: Always And Forever
Caught by a Wave
Hotel Transylvania 2
Grease
Tribes of Europa
Tribes of Europa

Fans van ‘The 100’ opgelet, Netflix komt met een gloednieuwe reeks die héél véél wegheeft van de dystopische serie. Zo zien we in de trailer al meteen een lookalike van Bellamy en Lexa. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2074, nadat een wereldwijde catastrofe Europa in verschillende microstaten onderverdeelde en zij nu vechten voor de macht. Drie broers en zussen zijn van plan om dat te veranderen.

Vanaf 19 februari op Netflix.

Teaser

Ginny & Georgia
Ginny & Georgia

Na jaren op de vlucht te zijn, trekken een moeder en haar tienerdochter naar New England om daar een normaal leven te zoeken. Maar het verleden dreigt hen in te halen.

Vanaf 24 februari op Netflix.

Malcolm & Marie
Malcolm & Marie

Een van onze favoriete actrices zien we binnenkort weer aan het werk. Zendaya speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe Netflixfilm in ‘Malcolm & Marie’. Een rol die anders is dan we van haar gewend zijn. Ze kruipt in de zwartwitfilm in de huid van Marie, vriendin van filmmaker Malcolm. Na zijn filmpremière gaan ze terug naar huis waar spanningen en onthullingen hen drijven tot een romantische afrekening.

Vanaf 5 februari op Netflix.

Trailer

To All The Boys: Always And Forever
To All The Boys: Always And Forever

Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, vrienden en Peter.

Vanaf 12 februari op Netflix.

Trailer

Caught by a Wave
Caught by a Wave

Een zomerliefde geboren onder de Siciliaanse zon verandert al snel in een hartverscheurend liefdesverhaal dat een jongen en een meisje dwingt om te snel op te groeien.

Vanaf 26 februari op Netflix.

Hotel Transylvania 2
Hotel Transylvania 2

In het vervolg op ‘Hotel Transylvania’ zijn Johnny en Mavis papa en mama. Om ervoor te zorgen dat zijn dochter thuis blijft wonen, bedenkt Dracula een plan om van zijn kleinzoon een echt monster te maken.

Vanaf 1 februari op Netflix.

Trailer

Grease
Grease

Braaf meisje Sandy en bad boy Danny worden verliefd op elkaar tijdens de zomer, maar moeten daarna afscheid van elkaar nemen. Na de vakantie ontdekken ze dat ze naar dezelfde middelbare school gaan. Zijn ze toch voorbestemd voor elkaar?

Vanaf 5 februari op Netflix.

Trailer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.