Home Fun ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteur Sam Corlett speelt mee in ‘Vikings’-spin-off

‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteur Sam Corlett speelt mee in ‘Vikings’-spin-off

Hij neemt de rol van de bekende Viking Leif Eriksson op zich.

sam corlett vikings
© Diyah Pera via Netflix

Voor wie fan was van Sam Corlett als de knappe prins Caliban in ‘Chilling Adventures of Sabrina’ hebben we goed nieuws. De acteur heeft een rol gescoord in een andere Netflix Original, ‘Vikings: Valhalla’.

Vikings‘ liep vorig jaar met een zesde seizoen op z’n einde. Maar goed nieuws voor fans, want er komt een spin-off van de serie. ‘Vikings: Valhalla’ speelt zich af in de elfde eeuw, honderd jaar nadat ‘Vikings’ eindigde, en we krijgen niet alleen een ander verhaal, maar ook een gloednieuwe cast te zien.

Valhalla

De nieuwe serie zal enkele van de bekendste Vikingen zoals Leif ErikssonFreydis Eriksdotter en Harald Sigurdsson en de Normandische koning Willem de Veroveraar volgen terwijl ze hun pad uitstippelen en vechten om te overleven in een steeds evoluerend Europa.

De cast werd zopas bekendgemaakt. ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteur Sam Corlett neemt de rol van Leif op zich. Daarnaast krijgen we ook ‘Cursed’-acteur Jóhannes Jóhannesson en de bij ons nog onbekende acteurs Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Laura Berlin, David Oakes en Caroline Henderson te zien. Netflix deelde op het Instagramaccount @nxonnetflix een gedetailleerde omschrijving van elk personage.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NX (@nxonnetflix)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er is nog geen officiële releasedatum voor ‘Vikings: Valhalla’. Het eerste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.