Home Fun BELUISTER: Selena Gomez lanceert haar gloednieuwe album ‘Rare’

BELUISTER: Selena Gomez lanceert haar gloednieuwe album ‘Rare’

Op de tracklist staan ook twee collabs, eentje met 6LACK en een met Kid Cudi.

Selena Gomez
© Getty

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is er eindelijk! Selena Gomez heeft zopas haar album ‘Rare’ gelanceerd. De zangeres gaf al een voorproefje van wat we mochten verwachten met ‘Lose You To Love Me‘ en ‘Look At Her Now‘. Nu kunnen we eindelijk elk nummer van de cd beluisteren.

Selena Gomez‘ gloednieuwe album ‘Rare‘ duurt in totaal 41 minuten en bevat maar 13 liedjes, waaronder ‘Lose You To Love Me‘ en ‘Look At Her Now‘. Tijdens de kerstdagen hield de zangeres zich bezig met het signeren van duizenden albums.

6LACK en Kid Cudi

Op de tracklist staan trouwens twee collabs met andere artiesten. Zo heeft de zangeres samengewerkt met 6LACK voor het liedje ‘Crowded Room’ en met Kid Cudi voor ‘A Sweeter Place’.

En de zangeres heeft nog een verrassing voor ons in petto. De muziekvideo voor ‘Rare’ gaat namelijk straks om 18u al live. Op YouTube vangen we al een glimp op van Selena’s gezicht en hand dat helemaal onder de glitters zit.

Genezing en groei

Voor de andere liedjes heeft Selena Gomez enkel nog maar lyric video’s online gegooid, met als cover art polaroids. Naar eigen zeggen geeft ‘Rare’ een kijk op haar genezing en groei. De zangeres is dan ook het meeste trots op dit werk. Of er dan ook een wereldtour onze kant opkomt? Dat zal tijd uitwijzen. Fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.