Home Celebs Celeb News Selena Gomez kondigt collab met K-popgroep Blackpink aan

Selena Gomez kondigt collab met K-popgroep Blackpink aan

Selena is on a roll!

Selena Gomez blackpink
© Getty

Na heel wat coole projecten heeft Selena Gomez nu ook een samenwerking aangekondigd met de Zuid-Koreaanse meidengroep Blackpink. She’s on a roll!

Ondanks de huidige situatie is 2020 duidelijk hét jaar voor Selena Gomez. In januari bracht ze na vijf jaar nog eens een gloednieuw albumRare‘ uit. En de laatste tijd heeft ze ook een heleboel leuke samenwerkingen gelanceerd.

Zo maakte ze onder andere vanuit haar kot haar eigen kookprogrammaSelena + Chef, lanceert ze in september haar beautylijn Rare Beauty bij Sephora, leverde ze een bijdrage aan David Henries feelgoodfilm ‘This Is the Year’ en nu kondigt ze ook een collab aan met de populaire K-popgroep Blackpink.

Onbekende titel

Selena Gomez deelde het goede nieuws met een grafisch beeld op Instagram. Op 28 augustus 2020 brengen de ‘Lose You To Love Me’-zangeres en Blackpink een single uit waarvan de titel voorlopig nog niet bekend is. Het gloednieuwe nummer zal te beluisteren zijn vanaf 6u Belgische tijd. Wil jij de collab als een van de eerste horen? Je kan het lied via deze link al opslaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.