Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

In ‘Selena + Chef’ wordt de zangeres telkens bijgestaan door een andere professionele chefkok.

TRAILER: Selena Gomez zweet, kokhalst en laat eten aanbranden in nieuw kookprogramma

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Begin mei vertelden we jullie dat Selena Gomez haar eigen kookprogramma zou krijgen op HBO Max. Nu is er een trailer én releasedatum voor ‘Selena + Chef’ en wij kunnen niet wachten tot we de volledige reeks te zien krijgen!


Selena Gomez bracht tijdens de lockdown veel meer tijd dan anders door in de keuken. En dat inspireerde HBO Max om met de celeb een nieuw kookprogramma ‘Selena + Chef’ op poten te zetten. De ‘Rare’-zangeres wordt tien afleveringen lang bijgestaan door telkens een andere professionele chefkok. Angelo Sosa, Antonia Lofaso, Candice Kumai, Daniel Holzman, Jon & Vinny, Ludo Lefebvre, Nancy Silverton, Nyesha Arrington, Roy Choi en Tanya Holland leren haar virtueel elk vanuit hun eigen keuken de kneepjes van het vak.

Van ontbijttaco’s tot kaassoufflé


Daarnaast zullen Selena’s vrienden en familie de creaties proeven en keuren. Ze waagt zich onder andere aan pikante miso ramen, Koreaanse ontbijttaco’s, Hawaiiaanse donuts, tomatenbruschetta en kaassoufflé. Bij de aankondiging van het nieuwe kookprogramma viel het volgens HBO Max nog af te wachten of koken een van Selena’s vele talenten is. Uit de trailer die zopas is gelanceerd, kunnen we nu al afleiden dat het niet altijd zo vlot verloopt. ‘Ik hou van eten, maar ik ben niet de beste kok’, horen we Selena zeggen. We zien haar ook morsen, kokhalzen, zweten en eten laten aanbranden. Dat wordt spannend!

‘Selena + Chef’ zal bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 13 augustus te zien op HBO Max. Voorlopig is het nieuwe platform nog niet bij ons beschikbaar, maar we hopen dat dit binnenkort wel het geval is.

https://www.youtube.com/watch?v=zgGdss2AVE4

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '