Home Fun Series & films Deze danseres is de body double van ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson in...

Deze danseres is de body double van ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson in ‘Feel the Beat’

Wij kunnen ze alvast amper uit elkaar halen!

feel the beat
© BEN MARK HOLZBERG VIA NETFLIX

‘Feel the Beat’ staat sinds 19 juni bij ons op Netflix en voor de film trekt Sofia Carson haar dansschoenen aan, al kreeg de ‘The Perfectionists’-actrice voor het betere werk wel de hulp van een body double. Maak kennis met de getalenteerde Jessy Lipke!

In ‘Feel the Beat’ speelt ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson de rol van de getalenteerde danseres April Carson. Zij droomt ervan om te schitteren op Broadway, maar na een vreselijke auditie keert ze terug naar haar thuisstad Wisconsin. Hier gaat ze aan de slag in haar oude dansschool en geeft ze les aan een aantal jonge meisjes. Samen doen ze mee aan een competitie die ervoor kan zorgen dat April alsnog haar droom bereikt. Alleen kruist er een oude liefde haar pad en bouwt ze een hechte band op met haar jonge danseressen. Er staat het personage van Sofia Carson dus nog heel wat te wachten!

Body double

Daarnaast krijgen we zowel op en naast het podium een stevig staaltje danstalent te zien van de actrice. April zelf is geen onbekende in de danswereld. Zo speelde ze de rol van Evie in de Disneymusical ‘Descendants’. Ze heeft dus geen twee linkervoeten, maar voor de iets ingewikkeldere choreografieën kreeg Sofia wel de hulp van een body double.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zo maakte danseres Jessy Lipke bekend dat ze de body double is van Sofia Carson in de Netflixfilm ‘Feel the Beat’. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik de kans gekregen heb om samen te werken met zo’n immens talent’, aldus de 18-jarige (!) Jessy op sociale media. Daarnaast deelde ze meteen ook enkele foto’s waar de twee talenten te zien zijn in dezelfde outfits. Wij kunnen ze amper niet uit elkaar halen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.