Home Fun Boeken TRAILER: producers van ‘Paper Towns’ en ‘Love, Simon’ komen met nieuwe Netflixfilm

TRAILER: producers van ‘Paper Towns’ en ‘Love, Simon’ komen met nieuwe Netflixfilm

De film is gebaseerd op het boek 'Sorta Like A Rockstar'.

all together now
© Allyson Riggs via Netflix

In het overzicht van augustus maakte je al een eerste keer kennis met de gloednieuwe Netflix Original ‘All Together Now’. Nu heeft de streamingdienst een trailer voor de film gelanceerd en wij zijn razend benieuwd!

All Together Now‘ gaat over de jonge Amber Appleton, een getalenteerde muzikale middelbare schoolstudente die altijd optimistisch blijft, welke obstakels ook op haar pad komen. Ze heeft de ambitie om te studeren aan de universiteit Carnegie Mellon, maar moet school en de dramaclub zien te combineren met lange uren in een donutwinkel om zichzelf en haar single moeder te helpen onderhouden. Daarnaast spendeert Amber ook heel wat tijd in een rusthuis waar ze veel zorg en aandacht besteedt aan haar favoriete bewoner. Om vooruit te geraken, moet ze leren vertrouwen op anderen.

‘Sorta Like A Rockstar’

De Netflix Original is gebaseerd op het boek Sorta Like A Rockstar‘ van Matthew Quick. De producers van ‘Paper Towns’, ‘The Fault In Our Stars’ en ‘Love, Simon’ en de regisseur van ‘All The Bright Places’ werkten mee aan de film. Auli’i Cravalho speelt de hoofdrol van Amber, daarnaast zien we onder andere ook ‘One Day at a Time’-actrice Justina Machado die haar moeder speelt en ‘Runaways’-acteur Rhenzy Feliz is Ty.

‘All Together Now’ staat vanaf 28 augustus op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.