Home Fun AHA: dit zijn de trailer en releasedatum voor de volgende ‘Riverdale’-aflevering

AHA: dit zijn de trailer en releasedatum voor de volgende ‘Riverdale’-aflevering

Zou Reggie Veronica proberen te kussen?!

Riverdale
© The CW Network

Sinds gisteren staat er weer een nieuwe ‘Riverdale’-aflevering op Netflix, en dat is voorlopig de laatste. De serie komt namelijk pas op 16 januari weer naar ons scherm. Gelukkig is er wel al een trailer gelanceerd voor ‘No Exit’, en daaruit kunnen we veel afleiden!

Opgelet: spoileralert!

Vorige week zagen we hoe Archie Andrews en Jughead Jones samen op zoek gingen naar een schuilplaats. In de nieuwste aflevering komen de twee jongens terecht bij Jugs moeder en zus in Toledo, waar ze even onderduiken. Ondertussen moeten hun (ex-)vriendinnen uit de problemen zien te komen.

Wie ‘Outbreak’ al heeft gezien, weet dat Hiram bezig is met een kwaadaardig plan, waardoor Riverdale nu in quarantaine is. Niemand mag de stad in of uit… Benieuwd hoe dat verder zal gaan? Wel, je zal nog even geduld moeten hebben. De negende aflevering ‘No Exit’ (dat zegt al genoeg…) wordt pas op 16 januari 2019 gelanceerd. Nooo!

Spoilers

Gelukkig is er wel een trailer voor de komende aflevering, en die geeft veel spoilers prijs. Zo zien we onder andere Archie die met een mes in zijn hand oog in oog komt te staan met Hiram, een stomende scène tussen Cheryl en Toni én eentje tussen Betty en Jughead, het opduiken van Hirams minnares, die al meteen een wapen op iemand richt en last but not least Reggie die Veronica’s gezicht streelt en haar in de ogen kijkt.

Heel wat vragen

De video zadelt ons natuurlijk met een heleboel vragen op, zoals: ‘Hoe zijn Archie en Jughead in de stad geraakt?’, ‘Wie is de jongen die opgesloten wordt in de kamer van de Gargouille-koning?’ en ‘Zouden Reggie en Veronica echt kussen?’ We weten het over een maand!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.