Home Love 7 dingen die je herkent als je vriendje veel groter is dan...

7 dingen die je herkent als je vriendje veel groter is dan jij

Kussen = op je tenen staan.

vriendje groter
© Unsplash

Een grote kerel naast een klein meisje is echt adorable toch? Maar met iemand daten die veel langer is dan jij, zorgt voor grappige en bepaalde situaties. Heb jij een vriend of date je iemand die twee koppen groter is, dan zullen deze dingen je ongetwijfeld bekend voorkomen!

1. Kussen = op je tenen staan

Om elkaar een kus te kunnen geven, moet jij op de toppen van je tenen staan of moet hij zich voorover buigen. Niet helemaal praktisch, maar het lukt jullie wel!

2. Melige bijnamen

Jullie geven elkaar grappige bijnamen die echt bij jullie passen: kaboutertje, kleine, giraf of lange Jan.

3. Handige armleuning

Als jullie samen op straat lopen, is jouw schouder de perfecte hoogte als armleuning en daar maakt hij maar al te graag gebruik van.

4. Struggles tijdens concerten

Wanneer jullie vlak voor het podium staan, blokkeert hij het uitzicht van anderen en wanneer jullie achteraan staan, zie jij weer niks. De enige optie is dat hij je op zijn schouders neemt!

5. Lepeltje-lepeltje

Het is heerlijk om knuffelend naast elkaar in bed te liggen, maar lepeltje-lepeltje wordt lastig door jullie lichaamslengte. Zijn knieën komen tegen jouw voeten en jouw knieën komen tegen zijn billen. Maar een ding is zeker: dat je je veilig voelt met je lange lover naast je.

6. Paraplu vasthouden

Tja, wie houdt de paraplu vast? Als hij ‘m vast heeft, vang je nog steeds regen op, maar als jij de paraplu vasthoudt, wordt hij in zijn ogen geprikt. The struggle is real…

7. Dingen ophangen

Door je korte beentjes kan je niet overal makkelijk bijkomen, maar voor zulke klusjes is je lange vriend de ideale persoon. Een fotolijst ophangen? Een boek nodig van de bovenste plak? No problem!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.