Home Celebs Celeb News Ariana Grande: ‘Optreden is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en het...

Ariana Grande: ‘Optreden is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en het is de hel’

Toch is de zangeres duidelijk: de tour wordt niet gecanceld.

ariana grande
© Kevin Mazur via Getty Images

Ariana Grande is op dit moment een van de grootste zangeressen ter wereld. Ze treedt vaak op, ondanks alle wat er gebeurd is de afgelopen jaren. Maar onlangs liet Ariana op Twitter weten dat optreden niet zo leuk is als het lijkt.

Ariana Grande heeft het zwaar te verduren gehad de afgelopen twee jaar. In 2017 werd er een aanslag gepleegd na haar concert, in september 2018 overleed haar ex-vriend Mac Miller overleed, en kort daarna verbrak de zangeres haar relatie en verloofde Pete Davidson.  En deze week deelde Ari dat ze lijdt aan een posttraumatische stressstoornis.

Gisteren tweette een fan over Ariana’s hit ‘Thank U, Next’: ‘Muziek is je therapie en ik vind het fijn om je te zien genezen.’ Waarop Ariana reageerde: ‘Het uitvoeren ervan is alsof je alles helemaal opnieuw beleeft en het is de hel.’ De tweet is ondertussen verwijderd, maar de zangeres deed heel wat fans schrikken met haar opmerking.

Ariana’s fans begrijpen als geen ander hoe ze zich voelt. Één van de fans vroeg de celeb dan ook of ze haar tour niet wil cancelen, maar daar is de zangeres duidelijk over. Dat gaat niet gebeuren. Als haar fans vroegen of Touren wel gezond voor haar is, antwoordde Ariana: ‘Ik denk het niet. Echt. Het is heel moeilijk geweest. Ik heb zoveel aan mijn hoofd en het is zo zwaar.’

Om alles te op te helderen reageerde Ariana met nog een tweet: ‘Ik doe heel hard mijn best. Ik voel me gewoon leeg en ik wil meer te zeggen hebben en meer energie hebben voor jullie en ik heb helemaal niks. Ik hou van jullie.’ Gelukkig staan haar trouwe fans altijd aan haar zij, en wij ook!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.