Home Celebs Celeb News Ariana Grande en Pete Davidson uit elkaar na razendsnelle verloving

Ariana Grande en Pete Davidson uit elkaar na razendsnelle verloving

Het nieuws komt behoorlijk onverwacht.

Ariana Grande
Reporters

Zangeres Ariana Grande en Pete Davidson zijn uit elkaar. Dat nieuws meldt People. Het koppel, dat zich een tijdje geleden razendsnel verloofde, schrapt alle toekomstplannen samen.

‘Het was veel te veel in snelle tijd’, vertelt een bron aan People. Volgens bronnen bij TMZ zou het om een gezamenlijke keuze gaan. Zowel Ariana Grande als Pete Davidson zouden de timing uiteindelijk toch niet zo perfect vinden. Het koppel kondigde in juni, na amper enkele weken daten, onverwacht hun verloving aan.

Tijd voor zichzelf

Dat het al een tijdje niet zo goed gaat met Ariana Grande is niks nieuws. Zo zou de zangeres de aanslag tijdens haar concert in Manchester in 2017 nog niet helemaal verwerkt hebben en ook het overlijden van haar ex-vriendje Mac Miller, die in september zelfmoord pleegde, zou zwaar wegen op haar mentale gezondheid. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen jaren gaat Ariana wat tijd voor zichzelf nemen’, klonk het toen nog bij haar team. ‘Ze zal dichtbij huis blijven en deze periode gebruiken om wat tijd te spenderen met haar geliefden en aan nieuwe muziek te werken zonder deadline.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.