Home Celebs Celeb News Cole Sprouse zet ‘fans’ op hun plek na geruchten over hem, Lili...

Cole Sprouse zet ‘fans’ op hun plek na geruchten over hem, Lili Reinhart en Kaia Gerber

'Mijn vrienden aanvallen en ongegronde beschuldigingen uiten, zijn allemaal kwaliteiten van krankzinnigheid en fanatisme.'

cole sprouse kaia gerber
© Getty

Geruchten rond Cole Sprouse, Lili Reinhart en Kaia Gerber deden het afgelopen weekend de ronde. Op zondagavond zette de ‘Riverdale’-acteur zijn volgers op hun plek in zijn Instagram Stories.

Cole Sprouse en Lili Reinhart zouden al sinds 2017 een koppel vormen, maar de twee ‘Riverdale’-acteurs houden hun leven graag privé. Zo zouden ze volgens geruchten die in juli 2019 circuleerden even uit elkaar geweest zijn, maar daar kregen we nooit officieel bevestiging van. Enkele dagen later verscheen er wel een interview met de twee celebs en onder een post daarvan op Instagram schreef Lili het volgende: ‘BREAKING: een betrouwbare bron heeft bevestigd dat jullie allemaal van niets weten’. Wat dus deed vermoeden dat het maar roddels waren.

Nu ging er afgelopen weekend alweer een gerucht rond. Cole Sprouse en Lili Reinhart zouden uit elkaar zijn en hij zou samen zijn met het 18-jarige model Kaia Gerber. Ze postte namelijk foto’s die zouden genomen zijn bij hem thuis. Volgens de geruchten zou hij zijn ‘Riverdale’-collega zelfs bedrogen hebben met het topmodel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Energie verspild

Lili zou ook al haar foto’s met Cole verwijderd hebben, behalve die die iets te maken hebben met hun serie ‘Riverdale’. De actrice deelde ook een quote op haar Stories waarin te lezen staat dat ‘het tijd is om wakker te worden en dat je genoeg tijd en energie hebt verspild‘. Of er ook maar iets van deze roddels klopt, is niet helemaal duidelijk.

Eén ding is wel zeker: Cole Sprouse laat niet zomaar over hem en zijn privéleven speculeren. Hij liet zondagavond in drie Instagram Stories zijn ontevredenheid over zijn ‘fans’ blijken. Of hij het over de situatie met Kaia heeft, schreef hij er niet letterlijk bij, maar de inhoud van de Stories doet vermoeden van wel.

Doodsbedreigingen

In een eerste verhaal schreef hij het volgende: ‘Ik tolereer heel wat geruchten en laster van mensen online die beweren mijn fans te zijn. Fans die denken het recht te hebben om iets over mijn privéleven te posten, net omdat ik dat nooit doe. Maar mijn vrienden aanvallen, ongegronde beschuldigingen uiten, mijn adres lekken en doodsbedreigingen sturen, zijn allemaal kwaliteiten van krankzinnigheid en fanatisme. Kies menselijkheid, stop met clowns te zijn.’

Daarna ging hij verder in een tweede tekst: ‘Wanneer ik voor het eerst in een publieke relatie stapte, was dit een van de voorzienbare gevolgen. En hoewel ik nooit echt van plan was om een deel van mijn privéleven over te geven aan de vraatzuchtige horde, is het duidelijk dat mijn terughoudendheid bij het updaten van hen, hen in staat heeft gesteld hun eigen agenda aan mijn gewoonten en levensstijl op te dringen.’

Hij sloot zijn open brief als volgt af: ‘Dus als conclusie, eet alsjeblieft mijn verrukkelijke dikke kont (Ik moest verdomme een story posten met een wit lettertype net zoals een moeder die tweemaal gescheiden is en drie kinderen heeft).’

1 / 3
© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse

© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse

© Instagram Stories @colesprouse
© Instagram Stories @colesprouse

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.