Home Celebs Celeb News Noah Centineo over Selena Gomez: ‘Ik denk dat het moeilijk is om...

Noah Centineo over Selena Gomez: ‘Ik denk dat het moeilijk is om niet op haar te vallen.’

De 'TOATB'-acteur had heel veel lovende woorden over de zangeres: hij wil zelfs met haar op date!

Noah Centineo
© Photo News

Tijdens een ronde 17 questions‘ met Seventeen kwamen we te weten dat Selena Gomez de ultieme celeb crush is van Noah Centineo. Nu is de ‘To All The Boys‘-acteur daar verder op ingegaan tijdens een interview met Entertainment Tonight. We weten zelfs op welke date hij haar zou meenemen!

Noah Centineo en Selena Gomez hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar het wordt toch wel eens tijd. De ‘TOATB‘-acteur heeft namelijk een gigantische crush op de zangeres. Hij reageerde zelfs op een foto van haar op het profiel van Nick Styne met ‘Bahhhhh, ze is zo mooi’.

Interessant antwoord

Nu bevestigde Noah tijdens het GQ evenement in een gesprek met Entertainment Now zijn crush nog maar eens. Toen de interviewster vroeg hoe het precies zit: crusht hij, zoekt hij contact, wil hij in haar dm’s sliden, had hij een héél interessant antwoord.

‘Het is allemaal liefde, man. Het is niet in de dm’s, weet je? Ik respecteer… Ik respecteer de vrouw.’ Op de vraag of het een echt crushmoment is, antwoordde hij dit: ‘Ik denk dat het moeilijk is om niet op haar te crushen. Ik ken haar niet, maar toch…’

Yogadate

De acteur heeft nog nooit met haar gesproken, maar dat zou hij wel graag willen! ‘Natuurlijk, ik zou graag eens met haar praten.’ Hij zou haar zelfs mee op een heel speciale date nemen. ‘Wat yoga doen, een wandeltocht naar de Wisdom Tree maken, misschien zelfs een tripje naar het buitenland…’, aldus Noah.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wow, hij heeft er goed over nagedacht! Nu hopen dat het er ook ooit van komt… Komaan Selena, go for it!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.