Home Fun WOW: de nieuwste trailer voor ‘Riverdale’ onthult nog meer spoilers

WOW: de nieuwste trailer voor ‘Riverdale’ onthult nog meer spoilers

De aflevering zal alleszins weer vol drama, seks en spanning zitten.

Riverdale
© Netflix

Volgende week staat er eindelijk een nieuwe ‘Riverdale‘-aflevering op Netflix. We kregen net voor de kerstvakantie al een eerste teaser, maar nu is er ook een volledige trailer gelanceerd die nog meer verklapt. Het wordt weer een spannende episode!

Op donderdag 17 januari 2019 is het zover: dan staat er eindelijk weer een nieuwe aflevering van ‘Riverdale‘ op Netflix. Wij kunnen niet wachten en al zeker niet nu we nieuwe beelden gezien hebben. Er is namelijk een nieuwe trailer gelanceerd en die toont al héél veel!

De video begint met de stem van Fred Andrews die vraagt aan Archie om naar huis te komen. Daarna zien we een heleboel verschillende korte fragmenten. Zoals Veronica Lodge die Jughead Jones’ ‘kantoor’ binnenstapt en een werkje heeft voor hem, een gemaskerde Cheryl Blossom, Cheryl en Toni Topaz die een intieme scène hebben, Archie Andrews en Reggie Mantle die zich afzonderlijk in de moeilijkheden werken, Sweet Pea die op een bed wordt geduwd, de bijna-kus tussen Reggie en Veronica, maar nog zoveel meer!

Seks, drama en spanning

Bekijk de volledige trailer om te zien wat je volgende week te wachten staat. De aflevering zal alleszins weer vol drama, seks en spanning zitten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.