Home Fun Netflix lanceert officiële trailer voor Katherine Langfords nieuwe serie ‘Cursed’

Netflix lanceert officiële trailer voor Katherine Langfords nieuwe serie ‘Cursed’

'Je bent geen fragiel meisje, je bent een krijger.'

cursed trailer
© Netflix

Netflix liet twee weken geleden een eerste teaser van ‘Cursed’ op ons los en kondigde daarbij meteen een releasedatum aan. Nu is er ook een officiële trailer voor de Netflix Original die ons een goed beeld geeft van wat we binnenkort mogen verwachten.

Het aftellen is begonnen: deze zomer staat de gloednieuwe serie ‘Cursed’ met Katherine Langford in de hoofdrol van Nimue op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige youngadultboek uit 2019, geschreven door Tom Wheeler.

Geen genade

Nimue (Katherine Langford) heeft een belofte die ze moet en zal nakomen: het zwaard aan Merlin (Gustaf Skarsgård) bezorgen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de Red Paladins hebben ook een doel: ‘Onze missie is magie uitroeien’, horen we Father Carden (Peter Mullan) zeggen. Het is volgens hem oorlog en daar is geen plek voor genade.

Magie, destructie en zelfs (even) romantiek komen aan bod in de trailer. De nieuwe beelden in combinatie met de bloedstollende muziek zorgt voor een spectaculaire trailer. ‘Je bent geen fragiel meisje, je bent een krijger’, horen we een vrouw tegen Nimue zeggen. Slaagt ze erin om haar missie te vervullen? Je ontdekt het op 17 juli!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.