Home Fun ZIEN: een nieuwe moord vindt plaats in trailer voor derde seizoen van...

ZIEN: een nieuwe moord vindt plaats in trailer voor derde seizoen van ‘Élite’

Het derde seizoen wordt waarschijnlijk het spannendste en meest dramatische tot nu toe.

Élite
© Netflix

Het is bijna zover! In tegenstelling tot wat we dachten, staat het derde seizoen van ‘Élite’ vanaf 13 maart op Netflix. Nu loste de streamingdienst eindelijk ook de officiële trailer en die is nog beter dan we hadden durven dromen. Op nog geen twee minuten gebeurt er zoveel dat je niet weet waar eerst te kijken.

Opgelet, wie niet houdt van spoilers, klikt best even weg!

Op het einde van het tweede seizoen van ‘Élite‘ zagen we hoe Carla bekende dat Polo de moord op Marina had gepleegd. Maar omdat hij weigerde te bekennen en de politie hem niet kan aanklagen zonder bekentenis en zonder moordwapen (daar heeft hij Cayetana aan te danken), is hij weer op vrije voeten. En ook in het derde seizoen zijn de studenten van Las Encinas nog niet meteen af van de moordenaar. Of toch wel?

Vergiffenis

Netflix gooide zopas de officiële trailer voor het nieuwe seizoen online en wie goed oplet, kan heel wat leren uit de video die nog geen twee minuten duurt. Zo zien we Polo vergiffenis vragen aan Guzmán, maar de moordenaar kan enkel nog op de steun rekenen van zijn vriendin Cayetana. In de trailer zien we ook hoe Samuel ‘Ik hou van je’ zegt tegen Carla, maar zij beantwoordt die woorden met een klap in zijn gezicht. Enkele seconden daarna zien we haar een intiem gesprek voeren met het gloednieuwe personage Malick. Ondertussen waagt Rebeca haar kans bij Samuel, maar dat lijkt te mislukken…

Nadia en Guzmán lijken het goed te hebben met elkaar, maar zal Yeray daar met een verlovingsring een stokje voor steken? Lu en Valerio moeten thuis omgaan met de ernstige gevolgen van hun romantische relatie. Ook Ander en Omar krijgen het moeilijk. Deze dingen en nog zoveel meer zorgen ervoor dat dit waarschijnlijk het beste seizoen tot nu toe wordt.

Nieuwe moord

Last but not least zien we op het einde van de trailer ook een nieuwe moord gebeuren. Op Polo! Heeft Guzmán het gedaan uit wraak op zijn zus? Of had iemand anders nog een eitje te pellen met de moordenaar? We komen het te weten op 13 maart! Bekijk ondertussen de spannende trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.