Home Fun TRAILER: ‘Ginny & Georgia’ lijkt wel de moderne, meer mysterieuze versie van...

TRAILER: ‘Ginny & Georgia’ lijkt wel de moderne, meer mysterieuze versie van ‘Gilmore Girls’

Zien we daar een love interest die héél wat weg heeft van bad boy Jess?

trailer ginny & georgia
© Netflix

In het overzicht voor februari vertelden we je al over de nieuwe serie ‘Ginny & Georgia’. Nu is er ook een trailer voor die Netflix Original gelost en wij krijgen serieuze ‘Gilmore Girls’-vibes! Maar dan moderner, duisterder en véél ingewikkelder.

‘De vijftienjarige angstige en awkward Ginny Miller voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller. Na jaren op de vlucht te zijn, wil Georgia wanhopig settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven wat ze nooit gehad heeft… een normaal leven. Maar het is niet allemaal carpool en kombucha aangezien Georgia’s verleden haar en haar familie’s nieuwe leven bedreigt… En Georgia zou alles doen om haar familie te beschermen‘, was de inhoud die we bij de aankondiging van ‘Ginny & Georgia’ kregen. Ondertussen is er ook een officiële trailer en die geeft heel wat meer prijs.

‘Gilmore Girls met grotere borsten’

Zo noemt mama Georgia, die haar dochter Ginny op haar vijftiende kreeg, hun band als moeder en dochter de Gilmore Girls ‘maar dan met grotere borsten’. En we zien inderdaad de gelijkenissen, maar ook heel wat verschillen! Net zoals in ‘Gilmore Girls’ voelt Ginny zich volwassener dan haar moeder, wordt er zwaar gecrusht op de jonge mama én zien we voor Ginny zelfs een love interest die héél wat weg heeft van bad boy Jess (en de looks van Dean!). Moeder Georgia heeft dan weer een zwak voor de vader van haar kind (herinner je je nog de band tussen Lorelai en Christopher?).

© Netflix

Maar we zien ook hoe het gezin, dat bestaat uit Georgia, Ginny en nog een jonger broertje Austin, voor de zoveelste keer verhuist. En dat mama Georgia een duister verleden heeft waar ze niet over wil praten met haar tienerdochter. ‘Ik ben de leugens beu. Ik wil antwoorden. Je verleden, alles’, horen we Ginny emotioneel zeggen. Of de serie echt zoveel weg heeft van ‘Gilmore Girls’ als we nu denken valt nog af te wachten.

‘The Passage’-actrice Brianne Howey speelt de rol van Georgia en ‘Candy Jar’-actrice Antonia Gentry die van Ginny. Daarnaast zien we onder anderen ‘Degrassi: Next Class’-actrice Sara Waisglass en ‘Locke & Key’-acteur Felix Mallard. Het eerste seizoen van ‘Ginny & Georgia’ bestaat uit tien afleveringen en staat vanaf 24 februari op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.