Home Celebs Celeb News ‘Halsey en G-Eazy zijn alweer uit elkaar’

‘Halsey en G-Eazy zijn alweer uit elkaar’

Dit keer hebben ze elkaar zelfs ontvolgd op Instagram.

Halsey
Isopix

Het lijkt maar niet te lukken tussen Halsey en G-Eazy. Het koppel ging na een relatie van een jaar in juli uit elkaar en vond elkaar opnieuw in augustus. Maar nu zou het alweer uit zijn tussen het duo.

Begin juli gingen Halsey en G-Eazy na een jaar uit elkaar, omdat de rapper seksueel getinte sms’en zou gestuurd hebben naar andere vrouwen. Al was die reden voor de breuk nooit bevestigd. Eind augustus werd het koppel opnieuw samen gespot en zouden ze volgens geruchten hun relatie een nieuwe kans hebben gegeven. En inderdaad! Sindsdien verschenen ze regelmatig samen op Instagram. Ze gingen zelfs samen naar de American Music Awards. En daar leken ze nochtans héél gelukkig.

View this post on Instagram

PROM 2018 @amas

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Al flirtend

Toch zou het koppel alweer een punt gezet hebben achter hun relatie. Een bron bevestigde het nieuws aan E!News. Volgens de insider zou G-Eazy tijdens zijn aanwezigheid bij de Karma International Party gespot zijn al flirtend met andere vrouwen en zou hij hen verteld hebben dat zijn knipperlichtrelatie met Halsey over is.

Ontvolgd

Het koppel heeft elkaar ondertussen ook ontvolgd op Instagram. Toch zijn er nog bepaalde foto’s terug te vinden op hun profiel. Halsey en G-Eazy hebben zelf nog niets bevestigd, dus tot ze dat doen, blijven wij hopen dat het maar geruchten zijn!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.